Ostatnia aktualizacja wpisu: 2022-10-06
Sklepy internetowe rozwijają się w bardzo szybkim tempie. W badaniu Santander Consumer Banku “Polacy na e-zakupach 2021” wskazano, że rośnie liczba nabywców online, a korzystanie z e-handlu jest już codziennością dla zdecydowanej większości Polaków.
Ponad 80 proc. ankietowanych zadeklarowało, że w ostatnim roku kupowało przez internet.
Dostęp do wiedzy online, pozwala zapoznać się z dostępnymi możliwościami, dzięki czemu decyzje zakupowe często podejmujemy jeszcze przez faktycznym zakupem.
Coraz chętniej otwieramy się na nowe produkty, również kulinarne. Próbujemy nowych smaków z całego świata, poszukujemy rozmaitych dodatków i przypraw, które urozmaicą naszą dietę.
Sklep internetowy z przyprawami – Twoje ulubione dodatki w jednym miejscu

Dla miłośników gotowania, dodatki do żywności np. popularne przyprawy do kiełbas, są równie istotne jak same surowce. Tak tradycyjna polska kuchnia, jak przez wielu Polaków uwielbiane kuchnie: włoska i orientalna, po prostu nie mogą istnieć bez przypraw czy ziół. To dodatki wydobywają
z potraw najlepsze smaki i aromaty. Jakość użytych przypraw ma kluczowe znaczenia.
Naturalne składniki pogłębiają doznania smakowe. Brak sztucznych dodatków nie spowoduje problemów trawiennych.
Nasz sklep z przyprawami to gwarancja jakości i najlepszego smaku. U nas znajdziesz naturalny smak i aromat, który przeniesie Cię w wybrany zakątek świata.
Naszsklep z przyprawami, oferuje najwyższej jakości produkty. Wieloletnia działalność Przyprawomat.pl, pozwala dostosować naszą ofertę do potrzeb klienta. Wiedzę o oczekiwaniach rynku, czerpiemy z doświadczeń naszych klientów, nieustannie pracując nad doskonaleniem i poszerzaniem oferty. Proponujemy 450 produktów – przyprawy, zioła i mieszanki przyprawowe, wśród których z pewnością znajdziesz Twoje ulubione.
Sklep z ziołami zdrowie na talerzu przez cały rok

O prozdrowotnym działaniu ziół napisano już chyba wszystko. Od wieków znachorzy, szamani, mnisi i prości ludzie, korzystali z darów matki ziemi, zbierając wybrane rośliny. Zielarstwo i ziołolecznictwo istniało od zawsze. Wiele ziół, miało i nadal ma, zastosowanie nie tylko w kuchni, ale również w medycynie np. tymianek, szałwia, czosnek.
Niestety zioła szybko przekwitają. Etap w cyklu życia rośliny na wpływ na jej wartości smakowe i prozdrowotne. Dlatego suszenie ziół jest najlepszą metoda ich przechowywania.
Nie bez znaczenia jest moment pozyskiwania rośliny do suszenia. Należy zbierać je w suchy dzień, najlepiej rano, ale gdy nie ma już rosy. Większość przypraw ścinamy, zanim zakwitną. Jeżeli zielem mają być kwiaty, rośliny tniemy tuż przed pełnią kwitnienia. Rośliny należy przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu, do czasu całkowitego pozbycia się wilgoci.
Przyprawomat.pl to rodzinna firma, która dba o tradycję. Pozyskujemy i produkujemy przyprawy i zioła tylko naturalnego pochodzenia. Nasz sklep z ziołami, zapewnia dostęp do rozmaitych ziół klasy premium o każdej porze roku. Produkty zapakujemy i prześlemy wprost pod twoje drzwi. Przez cały rok korzystaj z dobrodziejstw natury. Przyprawiaj i ciesz się smakiem i zdrowiem na Twoim talerzu!

Wpis dodany przez:
Eliza z obcasywsieci.pl
Kliknij na gwiazdkę i oceń!
Średnia ocena / 5. Liczba głowsów:
Więcej wpisów
10 ważnych witamin i minerałów, które każdy powinien przyjmować codziennie
Kiedy myślisz o witaminach i minerałach, prawdopodobnie myślisz o takich rzeczach jak wapń, żelazo i witamina D. Istnieje jednak wiele...
Zielono mi, czyli korzystne działanie zielonej kawy i herbaty
Kawa i herbata to najczęściej spożywane napoje na świecie. Ich spożycie wiąże się z szerokim zakresem korzyści zdrowotnych, w tym...
Kamień do piekarnika – Chrupiąca pizza w Twoim domu!
Kiedy przyrządzasz pizzę po raz pierwszy, chcesz żeby wyszła jak najlepiej. Zależy Ci na tym, aby danie było smaczne. Ewentualnie,...
Kwas foliowy – rola w organizmie, skutki niedoboru, źródła.
Kwas foliowy jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Kwas foliowy jest syntetyczną wersją witaminy B9 z grupy folianów. Różnicą między...
Nadmiar wody w organizmie – przyczyny oraz sposoby na przewodnienie.
Czujesz się nabrzmiało lub zauważasz u siebie spuchnięte kostki, oczy i inne miejsca ciała? Może to być nadmiar wody w...
Bogactwo smaków kuchni słoweńskiej
Specyficzne położenie Słowenii (na styku obszarów kultury włoskiej, alpejskiej i środkowoeuropejskiej) znalazło odzwierciedlenie w kuchni jej mieszkańców. Z austriackiej tradycji kulinarnej pochodzi kiełbasa („klobasa”, warto polecić zwłaszcza „kranjskie klobase”, czyli małe suszone kiełbaski), biały ser („skuta”), sznycel wiedeński („dunajski zrezek”) i strudel („zavitek”). Od Włochów Słoweńcy przejęli risotto („riżoto”), kluski ziemniaczane gnocchi („njoki”) i pierożki („żlikrofi”), a od Węgrów gulasz („golaż”), słodkie naleśniki („palacinke”) i paprykarz („paprikas”). Potrawy typowo słoweńskie są oparte na gryce, jęczmieniu, kukurydzy i mięsie. Specjałem jest chleb cętkowany („pisan kruh”) wypiekany z trzech rodzajów ziarna (kukurydzy, gryki i pszenicy).